Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Στις 13 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων, ο ΣΠΕΛ συμμετέχοντας ενεργά στην παγκόσμια αυτή γιορτή επέλεξε να γιορτάσει συμβολικά μαζί με τους μαθητές του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) του Αγίου Δημητρίου.

Περισσότερα...

O ΣΠΕΛ συμμετείχε στην 26η AGROTICA , στη Θεσσαλονίκη, από 28/1-31/01/2016 με το δικό του περίπτερο (Περίπτερο 16, stand 3). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την αγροτική παραγωγή, τον κλάδο των λιπασμάτων και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γεωργία.

Αγαπητοί Σύνεδροι,


Το σημείο που η επιστημονική γνώση συναντά την εμπορική δραστηριότητα, πλαισιωμένη από την οικονομική της διάσταση, αυτό είναι το περιεχόμενο της ημερίδας αυτής και των παρουσιάσεων που κρατάτε στα χέρια σας.

Ο σύνδεσμος συνεχίζει την εδώ και χρόνια πρωτοβουλία του να διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες στα πλαίσια της Agrotica. Τα προηγούμενα χρόνια ψυχή των εκδηλώσεων ήταν ο αείμνηστος Καθηγητής της Εδαφολογίας και Επιστημονικός μας Σύμβουλος, Δημήτρης Αναλογίδης, στον οποίο και είναι αφιερωμένη η φετινή εκδήλωση.

Περισσότερα...