Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

O ΣΠΕΛ συμμετείχε στην 26η AGROTICA , στη Θεσσαλονίκη, από 28/1-31/01/2016 με το δικό του περίπτερο (Περίπτερο 16, stand 3). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την αγροτική παραγωγή, τον κλάδο των λιπασμάτων και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γεωργία.

Αγαπητοί Σύνεδροι,


Το σημείο που η επιστημονική γνώση συναντά την εμπορική δραστηριότητα, πλαισιωμένη από την οικονομική της διάσταση, αυτό είναι το περιεχόμενο της ημερίδας αυτής και των παρουσιάσεων που κρατάτε στα χέρια σας.

Ο σύνδεσμος συνεχίζει την εδώ και χρόνια πρωτοβουλία του να διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες στα πλαίσια της Agrotica. Τα προηγούμενα χρόνια ψυχή των εκδηλώσεων ήταν ο αείμνηστος Καθηγητής της Εδαφολογίας και Επιστημονικός μας Σύμβουλος, Δημήτρης Αναλογίδης, στον οποίο και είναι αφιερωμένη η φετινή εκδήλωση.

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα του ΣΠΕΛ «Λίπασμα, η Τροφή της Τροφής μας», το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στα πλαίσια της Agrotica 2016. Το συνεδριακό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, των εταιρειών παραγωγής και/η εμπορίας λιπασμάτων, αλλά και όλου του επιχειρηματικού κόσμου. Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τραπεζικά ιδρύματα, από τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χώρο, από εκπροσώπους των καταστημάτων γεωργικών εφοδίων, των συνεταιρισμών, παραγωγούς και φοιτητές.

Περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την ημερίδα με θέμα: «Λίπασμα, η Τροφή της Τροφή μας»
που θα γίνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016  και ώρα 2.00μ.μ. – 5.30μ.μ. στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» της ΔΕΘ -HELEXPO A.E.

Περισσότερα...