Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΠΕΛ "Λίπασμα η Τροφή της Τροφής μας"

Ο ΣΠΕΛ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Λίπασμα, η Τροφή της Τροφής μας» το Σάββατο, στις 30 Ιανουαρίου 2016, στα πλαίσια της Agrotica 2016. H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» της ΔΕΘ -HELEXPO A.E. και ώρα 14.00 έως 17.30.


Η Ημερίδα θα πραγματεύεται επιστημονικά και εμπορικά θέματα Γεωτεχνικού ενδιαφέροντος στον τομέα των Λιπασμάτων, καθώς και την οικονομική πλευρά της Αγροτικής Παραγωγής και θα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες. Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιαστούν οι «Νέες προκλήσεις στον τομέα των Προϊόντων της Θρέψης Φυτών-Λιπασμάτων» με εισηγήσεις μελών ΔΕΠ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Στη δεύτερη ενότητα θα παρουσιαστούν οι «Ευρωπαϊκές Εξελίξεις στη Γεωργία και στη Βιομηχανία των Λιπασμάτων», με εισηγητή εκπρόσωπο από το Fertilizers Europe. Στην τρίτη ενότητα θα παρουσιαστεί η «Οικονομική πλευρά της Αγροτικής Παραγωγής» με εισηγητές από την Εθνική Τράπεζα. Χαιρετισμό στην Ημερίδα θα απευθύνουν εκπρόσωποι από την Πολιτική Ηγεσία, τους Γεωτεχνικούς φορείς και του ΔΣ του ΣΠΕΛ, ενώ στο τέλος των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Την Ημερίδα καλούνται να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν όλοι όσοι εμπλέκονται στην αλυσίδα της αγροτικής παραγωγής και των αγροτικών εφοδίων, παραγωγοί, εκπρόσωποι επιχειρήσεων παραγωγής, εμπορίας και μεταποίησης αγροτικών και προϊόντων, εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών ιδρυμάτων,  κτλ.
Χορηγοί στην Ημερίδα του ΣΠΕΛ είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ και οι εταιρείες AΛΦΑ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΓΕΩ.Λ.ΙΧ, ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, ΖΙΚΟ, ΣΟΥΛΦΟΥΡ ΕΛΛΑΣ, ΦΥΤΟΦΡΕΠΤΙΚΗ, AGROLA, COMPO, EUROCHEM AGRO, K+S, TEOFERT, YARA.
Χορηγός επικοινωνίας της Ημερίδας είναι η Agrenda και Agronews.