Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Στις 13 Οκτωβρίου γιορτάζουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων.
Το λίπασμα είναι μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις της εποχής μας που έχει συντελέσει καθοριστικά στη θρέψη του παγκόσμιου πληθυσμού, στην εξασφάλιση της επάρκειας των τροφίμων και στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.

Περισσότερα...

Διακεκριμένοι ομιλητές από τον επιστημονικό, επιχειρηματικό και διεθνή χώρο παρουσίασαν τις θέσεις τους για τα ζητήματα των σύγχρονων αγροδιατροφικών αναγκών και των νέων τεχνολογιών και προϊόντων στα γεωργικά εφόδια.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 διοργανώθηκε στο Ξενοδοχείο Τιτάνια Ημερίδα των Συνδέσμων Προϊόντων Θρέψης και Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Πολλαπλασιαστικού υλικού (ΣΕΠΥ) και Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ) με τίτλο «Η Συμβολή των εισροών στον Αγροδιατροφικό τομέα». 

Περισσότερα...

Oι σύνδεσμοι ΣΠΕΛ, ΣΕΠΥ και ΕΣΥΦ στις 15 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην αίθουσα Απόλλων και ώρα 9.00πμ-14.00 διοργανώνουν Ημερίδα που πραγματεύεται τη συμβολή των εισροών στον αγροδιατροφικό τομέα, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις της γεωργίας.

Περισσότερα...

Ο ΣΠΕΛ ενημερώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για τις τελικές εκδόσεις της αφίσας και του φυλλαδίου (συνημμένα) που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Ασφάλεια για την πώληση των χημικών ουσιών υψηλού κινδύνου» που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και προορίζονται να διανεμηθούν σε όλα τα κράτη μέλη για τις εθνικές εκστρατείες.

Περισσότερα...