Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

EUROCHEM AGRO

Η εταιρεία EuroChem Agro, η οποία ανήκει στον όμιλο EuroChem Group, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αγροχημικών προϊόντων στον κόσμο.

Ο όμιλος είναι κάθετα οργανωμένος με δραστηριότητες που εκτείνονται από την εξόρυξη φυσικού αερίου έως την παραγωγή λιπασμάτων, την εφοδιαστική αλυσίδα (logistics), την προώθηση και τη διανομή των τελικών προϊόντων. Με έδρα το Zug της Ελβετίας, ο όμιλος διαθέτει μονάδες παραγωγής στο Βέλγιο, τη Λιθουανία και τη Ρωσία και απασχολεί περισσότερους από 23.000 εργαζόμενους παγκοσμίως.

Οι ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες, η ομοιόμορφη κοκκομετρία και οι ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης αποτελούν μόνο μερικές από τις απαιτήσεις της EuroChem Agro. Με στόχο την διατήρηση αυτού του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος επιβάλλει σε όλα τα στάδια παραγωγής αλλά και στους προμηθευτές των πρώτων υλών της , αυστηρότατες προδιαγραφές για την διασφάλιση της ποιότητας.

Tα προϊόντα της εταιρείας προορίζονται για χρήση σε μια πληθώρα καλλιεργειών με εξειδικευμένους τύπους προσαρμοσμένους στις ανάγκες της κάθε καλλιέργειας. Στη γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνοντα τα σύνθετα λιπάσματα Nitrophoska, τα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ENTEC και UTEC. Σε συνεργασία με διάφορα ερευνητικά ιδρύματα ανά τον υφήλιο εξελίσσει πρωτοποριακές λύσεις με στόχο τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα της λίπανσης σύμφωνα με του κανόνες της Ορθής Γεωργική Πρακτικής.

H EuroChem Agro Ελλάς είναι η μοναδική πολυεθνική εταιρεία λιπασμάτων στην Ελλάδα με δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Κορινθίας, όπου απασχολούνται Έλληνες εργαζόμενοι. Το εργοστάσιο της Κορίνθου διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και έχει έκταση 30.000 τμ (8.200 τμ. στεγασμένα). Η μονάδα συσκευασίας λειτουργεί με αυτοματοποιημένες μεθόδους και με μεγάλη ακρίβεια ενώ η δυναμικότητα της είναι 170.000 τόνων το χρόνο.

Η εμπειρία άνω των 15 ετών της παρουσίας της στην Ελλάδα, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανάμεσα στις διάφορες εταιρείες το ομίλου και η τεχνική υποστήριξη από τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας, αποτελούν επιπρόσθετες εγγυήσεις της ποιοτικής υπεροχής της ΕuroChem Agro Hellas στην Ελληνική αγορά.

 

EuroChem Agro Hellas AE

 

 Μεσογείων 249, 15451, Nέο Ψυχικό
 +30 2111769170
 +30 2111769173
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.