Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Συμμετοχή ΣΠΕΛ στην Agrothessaly 2017

Ο ΣΠΕΛ συμμετείχε στην 11η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, Agrothessaly 2017, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου. Η έκθεση είχε ιδιαίτερη επιτυχία και προσέλκυσε, σύμφωνα  με τους διοργανωτές, συνολικά 40.153 επισκέπτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο του ΣΠΕΛ, για την υποστήριξη τους και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν για τη σημασία της λίπανσης και την προσφορά του κλάδου των λιπασμάτων στην ελληνική γεωργία και στην παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.

Ο ΣΠΕΛ στην έκθεση παρουσίασε τη σύνδεση της θρέψης των φυτών με την υψηλή παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Εξαιρετικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι οδηγοί λίπανσης του ΣΠΕΛ για κάθε καλλιέργεια, καθώς και οι πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί ο ΣΠΕΛ σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα της αγροτικής παραγωγής, για την ανάδειξη του ρόλου των λιπασμάτων στη γεωργία, για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων και την αύξηση των εξαγωγών τους.
Ο ΣΠΕΛ, στα πλαίσια της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει για τη σημασία των λιπασμάτων, υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται για τον αγροτικό τομέα.

New folder 23