Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΑΛΦΑ

Η εταιρεία ΑΛΦΑ ιδρύθηκε το 1983 από τον Βασίλη Παΐσιο ως αντιπροσωπία εισαγωγής γεωργικών εφοδίων και μετά από μια σειρά αλλαγών μετατράπηκε σε εμπορική εταιρεία το 1992. Το 2000 κατασκεύασε στα Οινόφυτα Βοιωτίας μια από τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές μονάδες τυποποίησης, συσκευασίας και διακίνησης γεωργικών εφοδίων πιστοποιημένο κατά ISO 9001 ενώ διατηρεί και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Η λειτουργία των παραπάνω μονάδων είναι σύμφωνη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές που μπορούν να τεθούν για την διακίνηση χημικών προϊόντων. Η ευαισθησία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος ώθησε επίσης και στην συμμετοχή σε προγράμματα ανακύκλωσης των υλικών συσκευασίας.

Η εταιρεία απασχολεί 96 άτομα από τα οποία οι 36 είναι γεωπόνοι που καλύπτουν όλη την Ελλάδα. Γραφεία υπάρχουν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα , στο Βόλο, στην Άρτα και στο Ηράκλειο Κρήτης,Επίσης δραστηριοποιείται και στη Βουλγαρία μέσω της θυγατρικής της AGRIBUL.Η ΑΛΦΑ θεωρείται από τους σημαντικότερους παραγωγούς-διακινητές κρυσταλλικών λιπασμάτων στην Ελληνική αγορά,με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.

Τα προϊόντα της εταιρείας (προϊόντα φυτοπροστασίας, πολλαπλασιαστικό υλικό και λιπάσματα) απευθύνονται στις περισσότερες καλλιέργειες που υπάρχουν στη χώρα μας. Η πλήρης σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική υποστήριξη που παρέχει στον Έλληνα παραγωγό, έχουν καθιερώσει την ΑΛΦΑ ΑΕΒΕ σαν μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου.

Η εταιρεία προωθεί λύσεις πρακτικές και οικονομικά προσοδοφόρες, βασισμένες σε νέες τεχνολογίες, υψηλή ποιότητα προϊόντων και συνεχώς ανανεωμένα επιστημονικά δεδομένα προσφέροντας ασφάλεια για τους καταναλωτές, το περιβάλλον και τον Έλληνα αγρότη. Για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει έναν ευρύτατο κύκλο συνεργασιών σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου διεθνώς. Παράλληλα συνεργάζεται με πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα και συγχρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα επιστημονικά συνέδρια και έντυπα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ Α.Ε.Β.Ε.

 

 Εθνικής Αντιστάσεως 73, 152 31 Χαλάνδρι-Αθήνα
 211 120 5570
 211 120 5572
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 Τ.Θ. 1343 ΤΚ 57008 Ιωνία - Θεσσ/νίκη
 2310-784931-6
 2310-780453