Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΓΑΒΡΙΗΛ

Η εταιρεία ΔΗΜ. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ, με εμπειρία πάνω από 45 χρόνια στον αγροτικό τομέα έχει καταφέρει το όνομά της να είναι συνώνυμο της άριστης ποιότητας λιπασμάτων. Είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που λειτουργεί βάσει υψηλών προδιαγραφών.

Θέλοντας να είναι ανταγωνιστική, λειτουργεί δύο ιδιόκτητα υπερσύγχρονα εργοστάσια σε κομβικά σημεία της Ελλάδος (ένα στο Άργος και ένα στον Βόλο) τα οποία και έχει εξοπλίσει με μηχανήματα συσκευασίας τελευταίας τεχνολογίας. Την ίδια στιγμή διατηρεί σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής λιπασμάτων όπως αυτά των U.B.E., Alexfert, Uralchem, Yara, Ameropa, I.C.L. Group, Indagro, Adob, Agrolinz, Koch Agronomic Services LLC. κ.α. Επιλέγει για συνεργάτες τους κορυφαίους παραγωγούς σε παγκόσμιο επίπεδο για αυτό και διαθέτει πλήρη γκάμα λιπασμάτων με κοινό παρονομαστή την άριστη ποιότητα.

Η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ σήμερα, διακινεί χημικά κοκκώδη λιπάσματα –την σειρά IDEALFER καθώς και σταθεροποιημένα λιπάσματα νέας τεχνολογίας – την σειρά NUTRIMORE. Επίσης δίνει πολλαπλές λύσεις για την υδρολίπανση μέσα από την σειρά υδατοδιάλυτων λιπασμάτων FERTIPLANT, με μεγάλη ποικιλία σε πρώτες ύλες αλλά και NPK λιπάσματα. Την γκάμα της τέλος, έρχεται να συμπληρώσει η σειρά ανόργανων ιχνοστοιχείων HORIZON αλλά και τα χηλικά ιχνοστοιχεία ACTIVE IDHA. Συνεπώς παρέχει πλήρη γκάμα λιπασμάτων και είναι σε θέση να καλύψει και την πιο απαιτητική ανάγκη θρέψης.
Πρόσφατα η εταιρεία καινοτόμησε παρέχοντας μία επιπλέον υπηρεσία. Παράλληλα με το τμήμα πωλήσεών της, το οποίο στελεχώνουν 10 έμπειροι επιστήμονες γεωπόνοι, ξεκίνησε να λειτουργεί νεοσύστατο τεχνικό τμήμα. Το τεχνικό τμήμα απαρτίζεται από 8 γεωπόνους σε Πανελλαδικό επίπεδο – πλήρως καταρτισμένους, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τους συμβουλεύουν σε τεχνικό επίπεδο παρέχοντας μία επιπλέον υπηρεσία προς τα γεωπονικά καταστήματα – συνεργάτες της.

 

ΔΗΜ. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΣΙΑ ΕΠΕ

 

 Μέλιτος 9 & Κυδωνιών, Νέα Σμύρνη
 210 9373770-2
 210 9373773
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.