Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ

Η ΕΛΛ.ΑΓΡΟ.ΛΙΠ.  Α.Ε.Β.Ε., είναι Ελληνική Εμπορική και Παραγωγική Εταιρία.

Διακινεί λιπάσματα που παράγει η ίδια, τα λιπάσματα της  Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων και Χημικών και λιπάσματα γνωστών οίκων του εξωτερικού.
Η ποιότητα των λιπασμάτων μας κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο και το όνομα τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.
Με την υψηλή τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη μέθοδο  που εφαρμόζουμε στις μονάδες παραγωγής,  προσδίδουμε στα προϊόντα  μας  πολλαπλά πλεονεκτήματα και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που αναγνωρίζονται από διεθνείς οίκους,  traders και καταναλωτές και τα καθιστούν μοναδικά και καινοτόμα για τη θρέψη- λίπανση των καλλιεργειών.

Κατέχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά από πλευράς πωλήσεων και κάλυψης δικτύου, ενώ μεγάλο μέρος της παραγωγής μας εξάγεται σε Ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, ενισχύοντας τον εξαγωγικό προσανατολισμό και στην προσπάθεια επίτευξης θετικού εμπορικού ισοζυγίου για την οικονομία μας.
Επικεντρωμένοι στην έρευνα, την καινοτομία και την ποιότητα, αξιοποιούμε τη βαθειά γνώση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Ελληνικής Γεωργίας και  προσφέρουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων θρέψης κατάλληλα για όλους τους τύπους των εδαφών και όλες τις καλλιέργειες.
 Στο νέο εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνονται:  
- απλά Aζωτούχα λιπάσματα Νitrocan, Nutrammon, Fertammon
- υψηλής ποιότητας σύνθετα ΝΡ και ΝΡΚ λιπάσματα Nutriphos NP και Nutrifert NPK
- εξειδικευμένα πολυθρεπτικά λιπάσματα Complefert
- προηγμένης τεχνολογίας λιπάσματα Nutractive με σταθεροποιημένο Άζωτο

Με τα προϊόντα μας συμβάλουμε στην αύξηση των αποδόσεων των καλλιεργειών και στην σύγχρονη απαίτηση για διατροφική αυτάρκεια και περιβαλλοντική σταθερότητα. Εργαζόμαστε καθημερινά για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρία, που θα λειτουργεί με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό της, στους συνεργάτες της, στο κοινωνικό σύνολο και στο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη της Ελληνικής γεωργίας και να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και μακροπρόθεσμης συνεργασίας με τους ανθρώπους της, στην πατρίδα μας.

 

ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 Πεντέλης 34 & Ζησιμοπούλου – 17564 Παλαιό Φάληρο
 +30 213 0037600
 +30 210 9408198