Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

H φετινή Παγκόσμια Ημέρα Λιπασμάτων είναι αφιερωμένη στους αγρότες μας, που εν μέσω της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε-εξαιτίας του Covid19- εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη παραγωγή ελληνικών αγροτικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας.

Περισσότερα...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΠΟΣΕΓ, ΕΣΥΦ, ΣΕΠΥ και ΣΠΕΛ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συναδέλφους Γεωπόνους, στους υπαλλήλους των καταστημάτων Γεωργικών Εφοδίων, στους αγρότες και στις οικογένειές τους αλλά  και  απέναντι στους πολίτες  και ειδικά αυτούς που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, θεωρούν υποχρέωσή τους να συστήσουν  τα παρακάτω μέτρα στους υπευθύνους των καταστημάτων γεωργικών εφοδίων:
• Χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης όπου απαιτείται.
Περισσότερα...

Στη Θεσσαλονίκη, στις 1/02/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00, συνήλθαν σε πρώτη σύσκεψη τα εκλεγέντα μέλη από τις αρχαιρεσίες της ίδιας ημερομηνίας. Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΕΛ για την επόμενη διετία είναι:
Περισσότερα...

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25/6/2019 το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΣΠΕΛ με θέμα τη Νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία των Λιπασμάτων, το οποίο συνέπεσε και με την Επίσημη Δημοσίευση του Νέου Κανονισμού της ΕΕ (Καν. 1009/2019).
Περισσότερα...