Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΤΟΠΙΟ Α.Ε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ ΦΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ.

Η ΤΟΠΙΟ Α.Ε. είναι μία σύνθετης μορφής Ανώνυμη Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 και αποτέλεσε το νέο σχήμα της παλαιότερης εταιρείας ΤΟΠΙΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. (1982). Το ενδιαφέρον της ΤΟΠΙΟ Α.Ε. έχει επικεντρωθεί στην εμπορία και διανομή, σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, αγροτικών εφοδίων και κύρια λιπασμάτων υψηλών προδιαγραφών και συμπληρωμάτων θρέψης των φυτών που καλύπτουν όλο το εύρος των καλλιεργητικών απαιτήσεων και αναγκών των ελλήνων καλλιεργητών αλλά και των ποικίλων και μοναδικών ελληνικών καλλιεργειών. (Θερμοκήπια, δενδροκαλλιέργειες, φυτά μεγάλης καλλιέργειας, καλλωπιστικά κ.λ.π.)

Με την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Αμερικανικής εταιρείας παραγωγής υψηλών προδιαγραφών κρυσταλλικών λιπασμάτων και συμπληρωμάτων θρέψης φυτών GROW MORE και της Ισπανικής AGROPLASMA (BIOPLASMA) η οποία παράγει αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα θρέψης φυτών, η ΤΟΠΙΟ Α.Ε. κατέχει την πρωτοπορία στην ελληνική αγορά λιπασμάτων για ασφαλή για τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον άμεσα απορροφώμενα και βιολογικά αποδομούμενα προϊόντα που προάγουν την ελληνική γεωργία. Η μεγάλη γκάμα των τύπων των λιπασμάτων που αντιπροσωπεύει, μέσα από τους ποικίλους συνδυασμούς συνθέσεων των βασικών στοιχείων της θρέψεως των φυτών, των ιχνοστοιχείων και των βιοδιεγερτών και τα υψηλά επίπεδα των αποδόσεων των προϊόντων της έχουν καταστήσει την ΤΟΠΙΟ Α.Ε. ένα αξιόπιστο και ασφαλή συνεργάτη τόσο των γεωπόνων και εμπόρων γεωργικών εφοδίων όσο και των καλλιεργητών και αγροτών της χώρας. Το ευρύ δίκτυο των διαθετών των προϊόντων της ΤΟΠΙΟ Α.Ε. με το επιστημονικό του ενδιαφέρον και κύρος συμπαραστέκεται στις ανάγκες και απαιτήσεις των γεωργών μας ενώ η ΤΟΠΙΟ Α.Ε. συνεχώς τους καθιστά ενήμερους με ότι σύγχρονο παράγει η μοντέρνα τεχνογνωσία στο χώρο των λιπασμάτων και της θρέψης των φυτών.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ :
Κρυσταλλικά λιπάσματα, υγρά λιπάσματα, αμινοξέα, βιοδιεγέρτες, ρυθμιστές ανάπτυξης, ιχνοστοιχεία, χουμικά, προϊόντα ενίσχυσης της άμυνας των φυτών μέσα από την θρέψη, προϊόντα νέας τεχνολογίας κλπ.

 

ΤΟΠΙΟ Α.Ε.

 

 Λιανού 25, Περιστέρι, 12132, ΑΤΤΙΚΗΣ
 2108233336
 2108233304
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 -