Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Ανακοίνωση ΣΠΕΛ για την Απώλεια του Χρήστου Μέγκλα

Με μεγάλη θλίψη χθες, 18/07/21 αποχαιρετήσαμε τον συνάδελφο, επιχειρηματία και μέλος του ΔΣ του ΣΠΕΛ Χρήστο Μέγκλα.

Ο Χρήστος Μέγκλας ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος και χαρισματικός άνθρωπος γεμάτος όραμα και αστείρευτη δημιουργικότητα.

Είχε πολύπλευρη συνδικαλιστική δράση, έντονο το αίσθημα της συλλογικότητας και με τις ενέργειές του στήριζε συνεχώς την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της ελληνικής γεωργίας.

Σε όλους τους χώρους που βρέθηκε διακρίθηκε για το πάθος του, την αγωνιστικότητα και την διορατικότητα του. Με γνώμονα το «Πράττειν», ξεχώρισε για τις πρωτοβουλίες του, καθώς και τις καινοτόμες προτάσεις του για τη διαχείριση της γεωργικής παραγωγής, βάζοντας το δικό του προσωπικό και ανθρώπινο στίγμα σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιήθηκε.

Ήταν εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΕΛ από το 2008 ως το 2021, όπου συνέβαλε καθοριστικά τόσο στην ανάπτυξη του Συνδέσμου όσο και στην ανάδειξη του ρόλου των Λιπασμάτων στη γεωργική παραγωγή.

Οι επιχειρηματικές του ικανότητες, η αγάπη του για τα κοινά, την ελληνική γεωργία και το επιχειρείν, καθώς και η προσήλωση στην οικογένεια του αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με βαθύ σεβασμό και εκτίμηση για όσα προσέφερε στον κλάδο μας.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΠΕΛ & του Γραφείου του ΣΠΕΛ