Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Agriside CropCare

Η Agriside CropCare, είναι μια σύγχρονη εταιρεία με εξειδίκευση στην θρέψη και βιοδιέγερση φυτών.

Από το 2016 αντιπροσωπεύει στη χώρα μας εταιρείες παραγωγής του εξωτερικού με σημαντική έρευνα. Έτσι με το έμπειρο και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της προωθεί καινοτόμες τεχνολογίες και στρατηγικές κατάλληλες για κάθε περιοχή και καλλιέργεια, προμηθεύοντας με πρωτοπόρα προϊόντα και υποστηρίζοντας τεχνικά και εμπορικά γεωπονικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Εργαζόμαστε με στόχο την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις σχέσεις με τους πελάτες μας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις της αγοράς επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων και εστιάζουμε στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Οργανώνουμε την επιχειρηματική μας δράση με σεβασμό στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον. Υιοθετούμε και προωθούμε νέες ασφαλείς πρακτικές, μεθόδους και εμπορεύματα με γνώμονα την κατά το δυνατό μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος. Πιστεύουμε στην Αρχή ότι η κατάλληλη διαχείριση των πόρων επιτρέπει στον κάθε ένα να συμμετέχει στη διανομή «των καρπών της συγκομιδής».

Παρακολουθώντας τις νέες προκλήσεις της παγκόσμιας γεωργικής παραγωγής και την επιστημονική έρευνα στη θρέψη των φυτών, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού τους, στη διαχείριση της καταπόνησης τους, στη ρύθμιση της ανάπτυξης τους και στη φυτοπροστασία, συνεισφέρουμε ολοένα και περισσότερο στην αύξηση της αξίας του προϊόντος της Ελληνικής γεωργικής παραγωγής και στη κερδοφορία του Αγρότη

 

Agriside CropCare
 14ο ΧΛΜ Ν.Ε.Ο. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ/ΕΔΕΣΣΗΣ
  2381096350
 -
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.