Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ADAMA

 Λίγα λόγια για την ADAMA…

ADAMA στα εβραϊκά σημαίνει «γη», εκεί που όλα ξεκινούν στη γεωργία.

Η ADAMA έχει βαριά κληρονομιά με περισσότερες από επτά δεκαετίες οράματος, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης. Ξεκίνησε από δύο ισραηλινές εταιρείες φυτοπροστασίας την Makhteshim και την Agan, οι οποίες ιδρύθηκαν το 1952 και το 1945 αντίστοιχα και στη συνέχεια συγχωνεύθηκαν το 1997 για να σχηματίσουν τη Makhteshim Agan. Το 2011, έγινε μέλος του Ομίλου ChemChina, ξεκινώντας ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρίας. Το 2014, παρουσίασε το νέο λογότυπό της και έγινε γνωστή ως ADAMA. Η εταιρεία, με πωλήσεις άνω των 4,1 δις δολαρίων για το 2020 είναι η 7η μεγαλύτερη του κλάδου των προϊόντων φυτοπροστασίας σε παγκόσμια κλίμακα.


Η ADAMA είναι παγκόσμιος ηγέτης στην φυτοπροστασία. Παρέχει καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις σε όλον τον κόσμο με αφοσίωση στους αγρότες και την γη που καλλιεργούν. Με μια εταιρική κουλτούρα που επιτρέπει στους ανθρώπους της να ακούνε τους αγρότες και να αντλούν τις ιδέες του κατευθείαν από το χωράφι, και ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο δραστικών συστατικών, η ADAMA είναι σε θέση να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διαφοροποιημένων σκευασμάτων υψηλής ποιότητας. Με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης, υπερσύγχρονη Έρευνα και Ανάπτυξη και μία ομάδα άνω των 9.000 ατόμων που εργάζεται με πάθος και όραμα εξυπηρετεί τους πελάτες της σε περισσότερες από 100 χώρες.


Η εταιρεία ΑΛΦΑ που ιδρύθηκε το 1986 από τον Βασίλη Παΐσιο ως αντιπροσωπεία εισαγωγής γεωργικών εφοδίων, εξελίχθηκε σε μία από τις ηγετικές προμηθευτικές εταιρείες προϊόντων φυτοπροστασίας και γεωργικών εφοδίων για τους Έλληνες αγρότες. Η ΑΛΦΑ υπήρξε ο αντιπρόσωπος της ADAMA στην Ελλάδα τα τελευταία 30 περίπου χρόνια, ενώ οι δύο εταιρείες είναι και στρατηγικοί εταίροι στη χώρα μετά από την απόκτηση μεριδίου 49% της ΑΛΦΑ από την ADAMA το 1993.


Η εταιρεία αποτελεί πλέον πλήρες μέλος της μεγάλης οικογένειας της ADAMA, και με τη νέα της ονομασία, ADAMA ΕΛΛΑΣ, συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοση με τις αρχές κι αξίες της ΑΛΦΑ ενσωματώνοντας τη φιλοσοφία και τη δυναμική της ADAMA.

 

ADAMA ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

 Εθνικής Αντιστάσεως 73, 152 31 Χαλάνδρι-Αθήνα
 2111205555
 2111205559
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.