Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Agrohellas A.E.

Η Agrohellas A.E. είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 στις Καστανιές Έβρου και κατέχει ηγετική θέση στον αγροδιατροφικό κλάδο. 

Το εκτενές δίκτυο πωλητών και καταστημάτων της εταιρείας καλύπτει και εξυπηρετεί το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με πλάνα για διαρκή επέκταση σε Ελλάδα και Βαλκάνια. 

Κύριοι άξονες δραστηριότητας της Agrohellas A.E. είναι η παραγωγή και εμπορία λιπασμάτων και ζωοτροφών καθώς και η εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού και φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης και στον Έβρο. Επιπλέον, διαθέτει φυτώριο για την παραγωγή γυμνόριζων φυτών ακτινιδίου, γιγαρτόκαρπων και πυρηνόκαρπων φυτών στην περιοχή των Γιαννιτσών καθώς και ορυζόμυλο στα Ρίζια του Έβρου. Στον ορυζόμυλο γίνεται επεξεργασία ρυζιού ιδίας παραγωγής αλλά και συνεργαζόμενων παραγωγών. 

Διατηρώντας μία σύγχρονη μονάδα παραγωγής λιπασμάτων στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης, η  Agrohellas Α.Ε. παράγει μία μεγάλη γκάμα λιπασμάτων που εξασφαλίζουν την άριστη θρέψη των φυτών και οδηγούν στη βελτιστοποίηση του παραγωγικού αποτελέσματος. Κάνοντας χρήση ποιοτικών πρώτων υλών και ενσωματώνοντας στην παραγωγική διαδικασία των λιπασμάτων τεχνολογίες αιχμής, δημιουργεί προϊόντα θρέψης με ομοιομορφία μεγέθους, σχήματος και ειδικού βάρους. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει σπόρους μεγάλων οίκων για εαρινή και φθινοπωρινή σπορά, που εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις με λιγότερη χρήση γης και ένα άριστο τελικό προϊόν. Οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι της εταιρείας, κατέχοντας την κατάλληλη γνώση και κάνοντας χρήση της ευρείας γκάμας φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων που διαθέτει η Agrohellas Α.Ε. σε συνεργασία με μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να παρέχουν στον παραγωγό ολιστικές προτάσεις προστασίας, αλλά και αντιμετώπισης εχθρών και ασθενειών.

Επίσης, οι τεχνικοί σύμβουλοι της εταιρείας σε συνεργασία με τον παραγωγό και τον εξειδικευμένο επιστήμονα που παρακολουθεί την κτηνοτροφική εκμετάλλευση, επιλέγουν την κατάλληλη ζωοτροφή, εξασφαλίζοντας έτσι μείωση του κόστους των εισροών σίτισης των ζώων.

Το όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, η μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του αγροδιατροφικού τομέα και η ευημερία των παραγωγών, της κοινωνίας και του πλανήτη μας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική γνώση, την έρευνα και την τεχνολογία. Με γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των παραγωγών, η εταιρεία στοχεύει στην εξεύρεση βιώσιμων και ολιστικών λύσεων για τη θρέψη των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων, ενισχύοντας την κυκλική οικονομία.

 

AGROHELLAS A.E.
 ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΒΡΟΥ
 2552085730-1
 2552085625
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.