Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

AGROLOGY

Η AGROLOGY είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία με

περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, τυποποίηση και διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης στην ελληνική αγορά αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Η επιτυχημένη στρατηγική της βασίζεται σε συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογία και στις υποδομές του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας. Η μακροχρόνια συνεργασία με έγκυρα Ερευνητικά Κέντρα σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται αλλά και με πολυεθνικούς ομίλους, συμβάλλουν στην αναπτύξη νέων τεχνολογιών και συνθέσεων προϊόντων, η αγρονομική υπεραξία των οποίων επαληθεύεται στις πολυποίκιλες καλλιέργειες κάθε χώρας.

Στο πλαίσιο αυτή της στρατηγικής και κατανοώντας τις ανάγκες των γεωργών για αποτελεσματικές και σύγχρονες λύσεις, έχει ενσωματώσει τις αποκλειστικές και καινοτόμες τεχνολογίες S3 και E2DA στον τομέα της εξειδικευμένης θρέψης. Τα προϊόντα της σειράς XGel, κύριοι εκπροσώποι αυτής της κατηγορίας, συνδυάζουν υψηλές συγκεντρώσεις θρεπτικών στοιχείων, καλύτερη απορρόφηση τους από το φυτό, ταχύτερη και ομοιόμορφη μεταφορά τους μέσα στους φυτικούς ιστούς.

Η πολυετής εμπειρία, η άρτια τεχνογνωσία και η ποικιλία των προϊόντων, συνθέτουν μια ανταγωνιστική εταιρεία με σφαιρική δραστηριότητα, στη Χημική και Βιολογική Φυτοπροστασία, στους τομείς υψηλής τεχνογνωσίας, όπως η Εξειδικευμένη Θρέψη, στους τομείς υψηλής τεχνολογίας όπως η Γεωργία Ακριβείας ενώ το εργοστάσιο της εταιρείας στη Σίνδο παράγει προϊόντα κατά 60% για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες με την αντίστοιχη πιστοποίηση για τις αυστηρές προδιαγραφές και τις μεθόδους παραγωγής.

Η AGROLOGY ΑΒΕΕ επενδύει στις διαχρονικές σχέσεις με τους εμπορικούς συνεργάτες της και πάντα επιδιώκει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία να παρέχει σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Παράλληλα, στοχεύει στη διαρκή βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων της αλλά και στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων σκευασμάτων με κατοχυρωμένες τεχνολογίες, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα, αξιοποιώντας τις συνεργασίες με εξειδικευμένους προμηθευτές πρώτων υλών αλλά και εφαρμόζοντας συστήματα διαχείρισης κατά τα πρότυπα ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 & OHSAS 18001:2007.

AGROLOGY ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

 ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΣ ΤΘ 89-T.K.57022
 +30 2311 998600
 +30 2311 998601
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.