Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

COMPO

Η COMPO GmbH & Co ιδρύθηκε το 1956 στο Munster της Γερμανίας και στις δεκαετίες που ακολούθησαν αναπτύχθηκε στον τομέα των επαγγελματικών λιπασμάτων καθιερώνοντας πολλά και πετυχημένα εμπορικά ονόματα όπως τα Complesal®, Blaukorn®, NovaTec®, Complesal® Solub, Fetrilon®, Basfoliar®, Floranid®, Basacote® κ.ά.

Σήμερα η COMPO δραστηριοποιείται παγκοσμίως κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά των ειδικών, υψηλής τεχνολογίας, επαγγελματικών λιπασμάτων με εξειδικευμένα και καινοτόμα προϊόντα θρέψης. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των αναγκών της γεωργίας, λαχανοκομίας, δενδροκομίας, αμπελουργίας, κηποτεχνίας και αστικού πρασίνου.

Ειδικότερα, η COMPO ΕΛΛΑΣ, μέσω του αυτόνομου δικτύου πωλήσεων ή μέσω διανομέων, δραστηριοποιείται εκτός από την Ελλάδα, στην Κύπρο και στις Βαλκανικές χώρες.

Η Compo Expert επενδύει σημαντικά ποσά κάθε χρόνο για έρευνα και ανάπτυξη. Αντίστοιχα και η COMPO ΕΛΛΑΣ επενδύει στην Ελλάδα και στις Βαλκανικές χώρες σημαντικά ποσά για έρευνα, σε συνεργασία με ερευνητικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ώστε να αξιολογεί τοπικά τις τεχνολογίες της και να δοκιμάζει τα προϊόντα της στις ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες κάθε χώρας.

Η COMPO παρέχει πλήρη γκάμα προϊόντων: Κοκκώδη, υδατοδιαλυτά, περικαλυμμένα, ημιπερικαλλυμένα, υγρά, ιχνοστοιχεία, βιοδιεγέρτες, με ενσωματωμένες τεχνολογίες όπως τα σταθεροποιημένα λιπάσματα που πρώτη εισήγαγε στην Ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της COMPO χαρακτηρίζονται από ποιότητα, τεχνολογία, καινοτομία, αξιοπιστία.

Βρισκόμαστε πάντα κοντά στους γεωτεχνικούς και αγρότες παρέχοντας την εξειδικευμένη γνώση μας, βοηθώντας στην κάλυψη των αναγκών θρέψης της κάθε καλλιέργειας. Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των προϊόντω,ν σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της COMPO EXPERT αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

 

COMPO ΕΛΛΑΣ ΑΕ

 

 Αιγιαλείας 54 – 151 25 Μαρούσι
 211 1769100
 211 1769150
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.