Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Oro Agri

H Oro Agri που ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια στη Νότια Αφρική, 

είναι από τους βασικούς παρόχους ασφαλών,φιλικών προς το περιβάλλον φυτοπροστατευτικών προϊόντων αλλά και λύσεων για τη βελτιωμένη απόδοση των καλλιεργειών μας στην παγκόσμια αγορά γεωργικών προϊόντων.
Η Oro Agri κατέχει τέσσερις διαφορετικές μονάδες παραγωγής στις Η.Π.Α., τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική και την Πορτογαλία και έχει παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες, απασχολώντας περισσότερους από 250 υπαλλήλους παγκοσμίως.

Το χαρτοφυλάκιο της Oro Agri περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων, που αποτελούνται από βιολογικά φυτοφάρμακα, διαβρέκτες, εδαφοβελτιωτικά, διαφυλλικά λιπάσματα, λιπάσματα εδάφους και βιοδιεγέρτες.

Αναγνωρισμένη και διακεκριμένη από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα προϊόντα της με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, η Oro Agri δεσμεύεται ιδιαίτερα για την έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων που βασίζονται στη συνάφεια με τη φύση, συνδυάζοντας την επιστήμη με τους φυσικούς και ανανεώσιμους πόρους για τη δημιουργία προϊόντων με χαμηλά ή μηδενικά υπολείμματα.
Η προνομιακή τοποθεσία της πηγής των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί και ο τρόπος με τον οποίο αυτές εξάγονται είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και την ασφάλεια των προϊόντων της, τα οποία υφίστανται εκτεταμένες έρευνες και δοκιμές προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Τα τελευταία χρόνια, η Oro Agri έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 2000 πειραματικά και δοκιμές στα οποία συμμετείχαν παραπάνω από 500 πανεπιστήμια και ερευνητικές συμβουλευτικές ομάδες.
Αυτή η έρευνα οδήγησε σε περισσότερες από 100 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, 130 κατοχυρωμένων πιστοποιητικών, ενώ περισσότερα από 70 πιστοποιητικά κατοχύρωσης είναι σε εκκρεμότητα.
Επίσης έχουν κατοχυρωθεί περίπου 320 εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες.

Οι υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας της Oro Agri είναι το κλειδί για την επιτυχία της που εξασφαλίζεται από εξαιρετικά έμπειρους τεχνικούς που διεξάγουν πειραματικά αποτελεσματικότητας σε συνεργασία με τοπικούς καλλιεργητές και βοηθούν τους διανομείς με εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τον τρόπο χρήσης της σειράς προϊόντων της Oro Agri.

 

Oro Agri

 

 Bankastraat 75, 9715CJ Groningen, Ολλανδία
 +31 50 820 04 11
 
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύμβουλος της Oro Agri στην Ελλάδα
Αγγελίδης Νεκτάριος (Γεωπόνος , MBA)

 

 +30 6979807724
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.