Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ICL Growing Solutions Greece

Η γεωργία είναι ένας κλάδος που επηρεάζει όλη την ανθρωπότητα.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται, η γεωργική έκταση συνεχίζει να μειώνεται και οι καταναλωτές διψούν για πιο υγιεινά και βιώσιμα προϊόντα. Η αγροτική βιομηχανία αναζητά καινοτόμες λύσεις για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις. Ως παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της γεωργίας, των τροφίμων και των βιομηχανικών προϊόντων, η ICL χρησιμοποιεί απαράμιλλη υποδομή για Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D) για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τις μεγαλύτερες προκλήσεις βιωσιμότητας της ανθρωπότητας. Η ICL παρέχει στους αγρότες μια ευρεία γκάμα προηγμένων λύσεων για τη γεωργία υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη. Τα προϊόντα παρέχουν στους αγρότες θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αύξηση της απόδοσης και τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας των καλλιεργειών.

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά λύσεων θρέψης φυτών για όλες τις αγορές του κόσμου. Η πρωτοποριακή μας Έρευνα και Ανάπτυξη αποφέρει επαναστατικές ανακαλύψεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε "περισσότερο με λιγότερα" ως αγρότης/καλλιεργητής.

 

ICL Growing Solutions Greece
 Άσσηρος Λαγκαδάς 57200
 6970154669
  -
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.