Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΑΥΓΗ ΕΠΕ

Η ΑΥΓΗ ΕΠΕ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξαγωγών στην Ελλάδα, εξάγει εκκοκκισμένο βαμβάκι σε παγκόσμια κλίμακα.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εκκόκκισης και εμπορίας βαμβακιού τα τελευταία 16 χρόνια έχοντας κοντά μας αξιόπιστους συνεργάτες και στελέχη, οι ενέργειες των οποίων αντανακλούν τις αξίες μας.

Όραμά μας να είμαστε σημαντικοί για τους πελάτες μας και με εγκυρότητα και αξιοπιστία να χτίζουμε μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελής σχέσεις εμπιστοσύνης. Μέτρο επιτυχίας μας και ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης μας θεωρούμε την ικανοποίηση του πελάτη μας που πρέπει να κερδίζει ποσοτικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Με σεβασμό προς τον παραγωγό και τα προϊόντα, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη παραγωγική χρονιά και να πετύχουμε τη μέγιστη στρεμματική απόδοση, με μια μοναδική ομάδα Γεωπόνων οι οποίοι είναι στις υπηρεσίες σας, δίνοντας συμβουλές επισκεπτόμενοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις καλλιέργειες σας από την περίοδο της σποράς, στη λίπανση, μέχρι και τη συγκομιδή.

Το κατάστημα των Γεωργικών Εφοδίων παρέχει :

  • Σπόρους
  • Φυτοφάρμακα: Ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα
  • Λιπάσματα: Βασική Λίπανση, Επιφανειακά, Λίπανση Διαφυλλικής Μορφής.

 

 

ΑΥΓΗ Ε.Π.Ε
 ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 +30 25310 95650
 +30 25310 95772
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.