Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΒΗΠ

Η ΒΗΠ Βιομηχανία Παραγωγής Λιπασμάτων ιδρύθηκε το 2004 και έκτοτε κατέκτησε επάξια μια εξέχουσα θέση στη βιομηχανία ανάπτυξης, παραγωγής, συσκευασίας και τυποποίησης υγρών οργανοχουμικών καθώς επίσης κοκκωδών και κρυσταλλικών λιπασμάτων. Η εξειδίκευση του προσωπικού μας, η εμπειρία, ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, η πιστοποίηση ISO και η συνεχής έρευνα - ανάπτυξη σε θέματα αναγκών θρέψης και καλλιεργειών είναι οι λόγοι που η ΒΗΡ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του τομέα της λίπανσης .

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής γεωργίας, για φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, στηρίζουμε την ανάπτυξη και προώθηση εδαφοβελτιωτικών οργανοθρεπτικών ζωικής προέλευσης βιολογικών προϊόντων, ενώ φροντίσαμε να μην αφήνουν νιτρικά υπολείμματα στον υδροφόρο ορίζοντα και στο τελικό προϊόν της καλλιέργειας που καταλήγει στον καταναλωτή.

Ακόμη πρωτοπορία για την εταιρία μας αποτελεί η νέα σειρά σύμμεικτων λιπασμάτων ZEOTEC με ζεόλιθο στον κόκκο με τα οποία επιτυγχάνεται στο έδαφος η μεγαλύτερη δυνατή << ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων >> από οποιαδήποτε άλλο κοινό λίπασμα.

Αναπτύσσουμε συνεχώς συνεργασίες με Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, με σκοπό την έρευνα και παραγωγή προϊόντων που βελτιώνουν την ισορροπία και υγεία των φυτών με γνώμονα τη μείωση κόστους της καλλιέργειας, υψηλά ποιοτικά επίπεδα στην παραγωγικότητα και καλύτερη αξιοποίηση των δεσμευμένων στοιχείων του εδάφους.

 

ΒΗΠ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

 

 Δ.Δ ΑΜΠΕΛΟΥ ΣΟΦΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 2443029810
 2443029811
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.