Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΖΙΚΟ

Η ΖΙΚΟ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1987. Αποκλειστικό αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή και η εμπορία λιπασμάτων και ιχνοστοιχείων.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 50.000m2 στη ΒΙ.ΠΕ Θεσσαλονίκης, 10km από το λιμάνι, αποτελούνται από μονάδα λιπασμάτων τύπου blend με τρείς γραμμές παραγωγής και συσκευασίας, μονάδα παραγωγής και συσκευασίας κρυσταλλικών λιπασμάτων, εγκαταστάσεις αποθήκευσης χύμα πρώτων υλών χωρητικότητας 50.000 ΜΤ και αντίστοιχους χώρους αποθήκευσης συσκευασμένων προϊόντων.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής λιπασμάτων παγκοσμίως με αποκλειστικό μέλημα τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας. Διακρίνεται για τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει και την ευελιξία στον τρόπο παραγωγής που της επιτρέπει να παράγει customized εξειδικευμένα λιπάσματα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Εκτός από την Ελληνική αγορά, η εταιρεία απευθύνεται και στις αγορές του εξωτερικού με συνεχή αύξηση του όγκου εξαγωγών κατ’ έτος. Σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας καταλαμβάνουν οι συνεργασίες με εταιρείες του κλάδου λιπασμάτων, που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως και για τις οποίες αναλαμβάνει διαδικασίες παραγωγής και logistics των προϊόντων τους.

Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι η συνεχής βελτίωση των υψηλών standards παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων της, γεγονός που ήδη την έχει κατατάξει στις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου.

 

ZIKO Α.Ε.

 

 ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης 57022 Σίνδος
 +30 2310 796026
 +30 2310 796664
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.