Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΛΗΔΡΑ

Η ΛΗΔΡΑ δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπασμάτων από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Τα 2 υπερσύγχρονα εργοστάσιά της παράγουν πάνω από 200 λιπάσματα υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες λίπανσης-θρέψης στη γεωργία. Τα προϊόντα της εξάγονται σε 32 χώρες (Ευρώπη, Βαλκάνια, Αφρική, Μέση Ανατολή). Η ΛΗΔΡΑ προσφέρει στην Ελληνική και διεθνή αγορά:
- Λιπάσματα Χημικά, Οργανοχημικά, Οργανοχουμικά, Οργανικά, Βιολογικά
- Σε Κοκκώδη, Κρυσταλλική, Υγρή μορφή

Η ΛΗΔΡΑ έχει τιμηθεί με 3 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Τεχνολογίας, το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας στον V διεθνή διαγωνισμό στην Ισπανία, το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας & Τεχνολογίας στον ΧVII διεθνή διαγωνισμό στην Aυστρία και το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας στον ΧΧΙV Διεθνή Διαγωνισμό στην Ισπανία.

Το εργοστάσιό της στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης είναι το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής Ειδικών χημικών λιπασμάτων (σύνθετων σύμπλοκων και

σύνθετων σύμμεικτων λιπασμάτων) στην Ελλάδα με μονάδα επικελύφωσης κοκκωδών λιπασμάτων. Τα Οργανοχημικά και Οργανικά λιπάσματα της ΛΗΔΡΑ παρασκευάζονται στο δεύτερο εργοστάσιό της στη Νεωχωρούδα Θεσσαλονίκης, με την μέθοδο της ελεγχόμενης ζύμωσης-βιολογικής χουμοποίησης λεοναρδιτών.

Όλα τα προϊόντα της ΛΗΔΡΑ είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα και τοξικά στοιχεία, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ακολουθούν πιστά όλους τους κανονισμούς και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παραγωγή, συσκευασία και χρήση τους. Η ΛΗΔΡΑ ελέγχεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Γενικό Χημείο του Κράτους και το ΚΕΠΠΥΕΛ με συνεχείς ελέγχους και κατέχει άδειες κυκλοφορίας για περισσότερα από 90 «Λιπάσματα Νέου Τύπου», 32 «Λιπάσματα για βιολογικές καλλιέργειες» και 80 «Ε.Κ. Λιπάσματα» Υψηλής Τεχνολογίας. Μέσα από την απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία λήψης αδειών κυκλοφορίας, έχουν πιστοποιηθεί από τους υπεύθυνους δημόσιους φορείς, όλες οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των λιπασμάτων της, όπως η ύπαρξη και η πολύτιμη δράση των χουμικών συστατικών, οι βιοαναστολείς νιτροποίησης αζώτου, τα αμινοξέα, οι βιταμίνες, οι δράσεις των τροφικών ορών για την πρωιμότητα, ανθεκτικότητα κατά των ιώσεων, άμυνα κατά του παγετού, κλπ.

Η ΛΗΔΡΑ είναι η πρώτη και ουσιαστικά η μόνη εταιρία που ασχολείται με τα ολοκληρωμένα προγράμματα λίπανσης. Για το σκοπό αυτό λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ένα πρότυπο εργαστήριο εδαφαναλύσεων, αποκλειστικά για τις ανάγκες των πελατών της. Το επιστημονικό προσωπικό της ΛΗΔΡΑ εγγυάται την υψηλότερη ποσοτικά και ποιοτικά παραγωγή με το πραγματικά μειωμένο κόστος, με τη ΔΩΡΕΑΝ Εδαφολογική Ανάλυση σε κάθε παραγωγό, αγρό και καλλιέργεια και τη δημιουργία ειδικών προγραμμάτων λίπανσης.

Η εταιρεία συνεργάζεται με πολλές κορυφαίες αγροτικές επιχειρήσεις στο χώρο της συμβατικής και της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα, Βαλκάνια και Ευρώπη. Οι περισσότεροι αντιπρόσωποί της στο εξωτερικό κατέχουν το μεγάλο μερίδιο πωλήσεων λιπασμάτων της τοπικής τους αγοράς.

 

ΛΗΔΡΑ – ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ

 

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, AΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, T.K. 570 03 T.Θ. 1012
 2310702347–702369–701606
 2310702575
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.