Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ

Η ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό τον εφοδιασμό της ελληνικής αγροτικής αγοράς με υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτά λιπάσματα και ιχνοστοιχεία.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησε δική της παραγωγική μονάδα, πράγμα το οποίο της έδωσε τη δυνατότητα να καλύπτει και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες στον χώρο της λίπανσης.

Οι εξαγωγές των προϊόντων της ξεκίνησαν το 1996 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα σε περισσότερες από δέκα χώρες του εξωτερικού.
Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας για πλήρη κάλυψη της ελληνικής αγοράς αλλά και των αγορών του εξωτερικού, η ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ απέκτησε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ισθμό Κορίνθου, με παράλληλη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στον τομέα της ανάμιξης και συσκευασίας κοκκωδών λιπασμάτων, παραγωγής οργανοχημικών λιπασμάτων , φυτοχωμάτων και εδαφοβελτιωτικών.
Η επένδυση αυτή έδωσε την δυνατότητα, στην ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ, να προσφέρει στους συνεργάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων στον τομέα της λίπανσης.

Η γκάμα των προϊόντων της ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗΣ εμπλουτίζεται συνεχώς, με γνώμονα την ανεύρεση καινοτόμων λύσεων που μπορούν να δώσουν αποτελεσματικές απαντήσεις στα προβλήματα της σύγχρονης γεωργίας.

Τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα της εταιρείας είναι αναγνωρισμένα τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Τα εμπορικά ονόματα BEST, POLY PLANT, PHYTOSPRINT, AGROTOP, είναι ταυτισμένα με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία.

Τα οργανοχημικά λιπάσματα HUMOZAL, VETO, TERRA, αποτελούν μια νέα πρόταση της ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗΣ που συνδυάζει την ανόργανη με την οργανική λίπανση, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα έλλειψης οργανικής ουσίας των ελληνικών εδαφών.

Τα ειδικά προϊόντα θρέψης, SUGAR BEAT, VIOMIX, KEEPER, αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης τροφοπενιών, αλλά και στον τομέα της εξειδικευμένης θρέψης, με σκοπό την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας.

Τα κοκκώδη λιπάσματα NUTRI PLUS, EXTREME, αποτελούν τη βάση για μια ορθολογική λίπανση , εξασφαλίζοντας υψηλή διαθεσιμότητα θρεπτικών στοιχείων σε όλα τα στάδια των καλλιεργειών.

Τα φυτοχώματα και εδαφοβελτιωτικά HYPOT, FIORELLA, ANTHORMON, καθώς και η σειρά HOBBY MARKET ΑΝΘΗΡΟ, αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόταση της ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗΣ για το αστικό πράσινο και τον ερασιτέχνη κηπουρό.

Τα ειδικά κοκκώδη λιπάσματα BAILER, NEW BOR, FERTI BLUE, FORZA, είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν πλήρως τις θρεπτικές απαιτήσεις σημαντικών καλλιεργειών για την ελληνική γεωργία, όπως η ελιά, τα εσπεριδοειδή και το αμπέλι.

Τα υποστρώματα τύρφης JIFFY-TREF αποτελούν εγγύηση ποιότητας στην παραγωγή φυτωρίων για επαγγελματίες παραγωγούς.

Η νέα σειρά κοκκωδών λιπασμάτων SLOWTEC περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα τύπων, με σκοπό την κάλυψη των βασικών λιπαντικών αναγκών όλων των καλλιεργειών και παράλληλο στόχο την μείωση των απωλειών Αζώτου, την αυξημένη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας με παράλληλη
μείωση της επιβάρυνσης του υδροφόρου ορίζοντα με Νιτρικά.

Η στενή σχέση των γεωτεχνικών της ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗΣ με τους συνεργάτες της τόσο στον ελληνικό χώρο όσο και στο εξωτερικό, καθώς και η συμμετοχή της σε ερευνητικά προγράμματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, εξασφαλίζει μία συνεχή ροή πληροφοριών σχετικών με όλες τις εξελίξεις στον τομέα της θρέψης, δίνοντας την δυνατότητα στην εταιρεία να παράγει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.

Η ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, έχοντας εμπιστοσύνη στο δυναμικό της, στην ελληνική γεωργία και στους συνεργάτες της και πιστεύοντας πάντα ότι…
Η ΘΡΕΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

 

ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.

 

 13310 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – Τ.Θ. 46025 – ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ
 210 5591126-8
 210 5591127
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.