Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

BIOGARD GREECE Ε.Π.Ε

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις σημερινές ανάγκες της αγοράς 

και των καταναλωτών, οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων των καλλιεργειών που προτείνουμε, μπορούν να θεωρηθούν σαν την πιο σύγχρονη προσέγγιση για την προστασία και διαχείρισή τους. Ως τώρα, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι δεν είναι δυνατόν να βασιστούμε μόνο στη χημική καταπολέμηση για τον έλεγχο των ασθενειών και εχθρών των φυτών. Σύμφωνα με τη θέση μας: “biological First” (“Πρώτα βιολογικά”), σήμερα είναι απαραίτητο να στηρίξουμε την προστασία των καλλιεργειών σε βιώσιμα εργαλεία βιοελέγχου, και να τα συνδυάσουμε, όσο και όπου είναι απαραίτητο, μαζί με τα αντίστοιχα χημικά μέσα, με ένα ισορροπημένο τρόπο, ώστε να παράγουμε υγιή και ανώτερα ποιοτικά προϊόντα, με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Με τις παρούσες στρατηγικές διαχείρισης, προτείνονται για εφαρμογή στο χωράφι όλα τα καινοτόμα και φιλικά στο περιβάλλον μέσα που έχουν αναπτυχθεί από την BIOGARD και διατίθενται στην αγορά, ως εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα, με μια ενιαία και ολοκληρωμένη προσέγγιση που έχει συγκεκριμένους στόχους:

  • Την παραγωγή προϊόντων που πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ποσότητας, με ταυτόχρονη μείωση των χημικών εισροών στο περιβάλλον των καλλιεργειών.
  • Τη μείωση ανάπτυξης πληθυσμών ή στελεχών, ανθεκτικών σε χημικά (ή βιολογικά) μέσα, ώστε να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα των φυτοπροστατευτικών προϊόντων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Τη δυνατότητα, όπου απαιτείται, παραγωγής τροφίμων με μηδενικά υπολείμματα, ή με περιορισμένο αριθμό αυτών, χάρη στη χρήση προϊόντων για τα οποία δεν ορίζονται υπολείμματα.

Όλα αυτά είναι εφικτά χάρη στα προϊόντα που προσφέρει η BIOGARD και την βοήθεια που παρέχει για τη σωστή χρήση και εφαρμογή τους. Αφορά σε μια γκάμα πρωτοποριακών και εναλλακτικών προϊόντων, μια προσφορά πραγματικά μοναδική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μέσω της οποίας παρέχεται πρόσβαση στο υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης για την βιώσιμη διαχείριση των προβλημάτων των διαφόρων καλλιεργειών.

 

 

BIOGARD GREECE Ε.Π.Ε - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 ΚΕΚΡΟΠΟΣ 62 & ΚΟΝΙΤΣΗΣ 38, 15 25 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ
 +30 210 6460700
 -
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.