Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

Η εταιρία μας ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται

στην ελληνική αγορά από το Φεβρουάριο του 1986, με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Καλοχώρι και στη Σίνδο του Ν. Θεσσαλονίκης.
Οι τομείς των γεωργικών εφοδίων, των λιπασμάτων και των χημικών προϊόντων, αποτέλεσαν από την αρχή τους βασικούς άξονες δραστηριότητας της εταιρείας.

Η εταιρεία ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ ενισχύει και εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της, τα οποία διακινεί και διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, φροντίζοντας συνεχώς την ποιότητα, την ανανέωση και την ποικιλία, με γνώμονα τις αυξημένες απαιτήσεις της Ελληνικής γεωργίας. Κινείται παράλληλα με την εποχή και τις τρέχουσες ανάγκες των αγροτών ενώ ταυτόχρονα πρωτοπορεί με την εισαγωγή σύγχρονων τεχνολογιών, που έρχονται για να καλύψουν τις νέες απαιτήσεις της γεωργίας.

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, η εταιρεία διαθέτει έναν ευρύτατο κύκλο συνεργασιών σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο , με τους μεγαλύτερους ξένους οίκους του κλάδου διεθνώς, οι οποίοι διασφαλίζουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και εξειδικευμένα στο χώρο των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, απαντώντας στις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

.

 

ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

 

 ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 10 ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΤΚ 57 009
 2310 753 161- 2
 2310 752 998
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.