Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

HORTILAND

Η HortiLand Holland είναι μια ολλανδική επιχείρηση η οποία εδώ και τρεις δεκαετίες προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα λίπανσης σε συνδυασμό με πρωτοπόρες ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΕΨΗ.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις της HortiLand Holland με την ανατολική Ευρώπη, την Βόρειο Αφρική και την Μέση Ανατολή ώθησαν την επιχείρηση πριν 25 χρόνια στην δημιουργία της θυγατρικής Hortiland Hellas στην Αθήνα.

Σήμερα σχεδόν όλες οι εμπορικές δραστηριότητες, τοπικές και διεθνείς, ξεκινούν από την Αθήνα λόγω της ιδανικής γεωγραφικής θέσης της.
Η HortiLand Hellas μεταφέρθηκε πρόσφατα σε νέο επαγγελματικό χώρο 5000 Μ2 πλησίον του διεθνούς αεροδρομίου Αθηνών.

Η ομάδα γεωπόνων της HortiLand εργάζεται σκληρά για να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων θρέψης της HortiLand, η συνέπεια στις συμφωνίες και η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιουργούν ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο τοπικό και διεθνές δίκτυο συνεργατών. Ένα δίκτυο που οδηγεί την Hortiland σε μία ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά.

 

HORTILAND HELLAS

 

 ΘΕΣΗ ΠΕΤΡΕΖΑ Τ.Θ. 1609 Τ.Κ. 19004 ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
 2106010810
 2106010880
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.