Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ

Στη BASF, δημιουργούμε χημεία για ένα βιώσιμο μέλλον. Συνδυάζουμε την οικονομική επιτυχία με την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευθύνη. Οι περίπου 112.000 εργαζόμενοι του Ομίλου της BASF συμβάλλουν στην επιτυχία των πελατών μας σε σχεδόν όλους τους κλάδους της οικονομίας και σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Η γκάμα των προϊόντων μας διαρθρώνεται σε πέντε τομείς: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions και Oil & Gas. Η BASF κατέγραψε πωλήσεις ύψους πάνω από €70 δισεκατομμύρια το 2015. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.basf.com και στο www.basf.gr

H BASF, στον τομέα της γεωργίας, προσφέρει λύσεις πέρα από τη κλασική φυτοπροστασία και αφορούν τη διαχείριση του εδάφους και της θρέψης, των σπόρων και της φυσιολογίας των φυτών. Ο νέος αυτός δρόμος που άνοιξε η BASF, υποστηρίζεται από το τμήμα Functional Crop Care. Προϊόν διαχείρισης του αζώτου είναι το Limus® που λανσάραμε στην Ελληνική αγορά το 2016. Το Limus® είναι παρεμποδιστής ουρεάσης που μειώνει τις απώλειες του αζώτου και βελτιώνει τη θρέψη των φυτών.
Επιπλέον, η BASF προσφέρει στην Ελληνική αγορά τα καινοτόμα υδατοδιαλυτά ιχνοστοιχεία σιδήρου Chaufer® και Libfer® καθώς και άλλων μετάλλων Librel® για ενίσχυση της θρέψης όλων των τύπων καλλιεργειών. Διαθέτει, επίσης, πρόσθετα αγροχημικών, δηλαδή μια σειρά υλικών απαραίτητων στην παραγωγή προϊόντων φυτοπροστασίας, όπως γαλακτωματοποιητές, διαβρέκτες, διασπορείς, αλλά και χρωστικές λιπασμάτων.

Με πωλήσεις € 5,8 δις. το 2015, ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη γεωργία, το γρασίδι και τα καλλωπιστικά φυτά, την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών και την δημόσια υγεία. Η μεγάλη γκάμα δραστικών ουσιών, επενδυτικών σπόρων, βιολογικών σκευασμάτων και υπηρεσιών συμβάλλουν στη βέλτιστη και αποτελεσματική παραγωγή διατροφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και προστατεύουν από μετασυλλεκτικές απώλειες παραγωγής, ζημιές σε κτηριακές εγκαταστάσεις και μετάδοση ασθενειών. Προσφέροντας νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία, ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF στηρίζει τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες του κλάδου απολυμάνσεων – απεντομώσεων, ώστε να έχουν μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και την κοινωνία στην οποία ζουν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.basf-agro.gr.

 

BASF Ελλάς ΑΒΕΕ

 

 Παραδείσου 2 & Κηφισίας - 15125 Μαρούσι
 +30 210 6860100
 +30 210 6860200
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.