Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ELTON

Ο Όμιλος εταιριών ΕΛΤΟΝ (η ΕΛΤΟΝ Α.Ε.Β.Ε. στην Ελλάδα και οι θυγατρικές της σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Ουκρανία) αποτελεί κορυφαία δύναμη στη διανομή βιομηχανικών πρώτων υλών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις Βαλκανικές αγορές. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε πέντε ανεξάρτητα Business Unites:

  • Αγροχημικά
  • Τρόφιμα, Ποτά, Ζωικής διατροφής
  • Καλλυντικά, Φάρμακα, Απορρυπαντικά
  • Βιομηχανικά, Δομικά, Πλαστικά
  • Επεξεργασίας Νερού, Μετάλλου, Χάρτου

και στα τμήματα των Αντιδραστηρίων, Οργάνων χημείου και Χημικών ψυκτικών εφαρμογών. Οι στρατηγικές συνεργασίες του Ομίλου με σημαντικές πολυεθνικές παραγωγικές εταιρίες του εξωτερικού διασφαλίζουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, την τεχνική υποστήριξη, καθώς και τη διαρκή ενημέρωση σε εξειδικευμένα προϊόντα και νέες τάσεις στο χώρο. Βασική δέσμευση αλλά και πυξίδα των δραστηριοτήτων του Ομίλου εταιριών ΕΛΤΟΝ αποτελεί η πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της, έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται από τη ζήτηση των αγορών και την ανάπτυξη μακροχρόνιων επιχειρηματικών σχέσεων αμοιβαίας ωφέλειας και εμπιστοσύνης.

Το BU Αγροχημικών δημιουργήθηκε το 2001. Δραστηριοποιείται στους κλάδους των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, δημοσίας υγείας, θρέψης, λίπανσης και πολλαπλασιαστικού υλικού και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας μεγάλων παραγωγών οίκων μεταξύ των οποίων οι Sapec Agro S.A., Indofil Industries Ltd, Dow Agrosciences, Spiess Urania Chemicals GmbH, Monsato, Nufarm, Basf, Cheminova, IQV, UPL, κ.α. στον τομέα των φυτοφαρμάκων και οι Haifa, Jaer, Akzo, Van Iperen, Jisa, Agritecno, κ.α. στην ειδική θρέψη, λίπανση και στις πρώτες ύλες. Παράλληλα είναι παραγωγός των λιπασμάτων Harvest, Optimum και Legran. Στο πολλαπλασιαστικό υλικό είναι αντιπρόσωπος των οίκων Limagrain, AS Hibridi, Dafisa, Arkansas University, Euralis, Binst, Hammink, Σ.Ε.Κ.Π., κ.α. Επίσης πραγματοποιεί εγχώρια σποροπαραγωγή σε δημητριακά & βαμβάκι.

Παράλληλα με την ηγετική θέση που κατέχει στην Ελλάδα, το BU Αγροχημικών έχει ιδιαίτερα σημαντική δραστηριότητα στον τομέα των φυτοφαρμάκων, της ειδικής θρέψης και της λίπανσης στα Βαλκάνια μέσω των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου στη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Βουλγαρία και εξαγωγική δραστηριότητα στην Π.Γ.Δ.Μ. και στην Κύπρο.

 

ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

 

 Θέση Ντράσεζα (ΒΙ.ΠΑ.), 190 11 Αυλώνας Αττική
 22950 29350-4
 22950 29305
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.