Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

MEDILCO

Συμπληρώνοντας 45 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στο χώρο των λιπασμάτων επιθυμεί κατ αρχήν να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους συνεργάτες της και πελάτες της που στήριξαν την προσπάθεια για της ανάπτυξή της.

Η εταιρία Medilco Hellas A.E, από το 1995 έχει την τιμή να εκπροσωπεί κατ απόλυτη αποκλειστικότητα έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς παραγωγής λιπασμάτων ICL – GROUP δίδοντας στο χώρο των λιπασμάτων κα στους πελάτες της όλες τις διεθνείς εγγυήσεις για : της άριστη ποιότητα προϊόντων, τεχνογνωσία, αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης και ανάπτυξης, σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Δύο από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα (ΙΣΡΑΗΛ και ΟΛΛΑΝΔΙΑ ) ερευνούν και δίδουν ΔΙΕΘΝΗ αλλά και στην Ελληνική αγορά ¨ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΘΡΕΨΗΣ - ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – ΠΡΟΙΟΝΤΑ PATENT / BRAND NAME.

Σήμερα η MEDILCO HELLAS S.A. μέσω των κεντρικών γραφείων της στην Αθήνα, των τριών terminals σε Θεσσαλονίκη και 2 στην Αθήνα, και του εξειδικευμένου προσωπικού της, διακινεί ικανές ποσότητες λιπασμάτων που την επιτρέπουν να ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να στηρίζει την προσπάθεια της Ελληνικής βιομηχανίας με πρώτες ύλες και έτοιμα προϊόντα και την καθ οιανδήποτε τρόπο εγχώρια παραγωγή, εμπορική και μεταποιητική
δραστηριότητα, παρέχοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις στην μετά την πώληση ανάγκη. 

Μέσα από ένα πλήρως ειδικευμένο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής και συνεργασίας παρέχουμε σήμερα στο πελατολόγιό μας άμεσες υπηρεσίες ενημέρωσης, εισαγωγής και παράδοσης προϊόντων, εδραιώνοντας κανόνες μόνιμης ανάπτυξης, και εμπιστοσύνης με τον Έλληνα παραγωγό και αγρότη, πραγματοποιούμαι κατ έτος δράσεις ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ εφαρμογών για πολλά νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας – ενημερώνουμε την Ελληνική γεωργία για τις νέες μεθόδους λίπανσης κ.α..

Τα λιπάσματά μας, εφαρμοζόμενα στο έδαφος ή μέσω προηγμένων συστημάτων άρδευσης ή κυρίως και μέσω διαφυλλικών ψεκασμών, με ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ,,,, ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΤΗ ΒΆΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΜΈΝΗ ΓΕΩΡΓΊΑ και
ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΌΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ.

 

ΜΕDILCO HELLAS A.E.

 

 Eθνικής Αντιστάσεως 7 15232 ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΘΗΝΑ
 + 30 210 9213035
 +30 210 9213036
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.