Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

INTEREXPO AE

Η εταιρεία INTEREXPO AE δραστηριοποιείται στη χονδρική εμπορία γεωργικών φαρμάκων, προϊόντων θρέψης και εφοδίων.

Σκοπός της είναι η κάλυψη της γεωργικής αγοράς με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μοντέρνας γεωργίας.

Από την ίδρυσή της το 1992 με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, όπου βρίσκονται τα γραφεία αλλά και οι αποθηκευτικοί της ιδιόκτητοι χώροι, διατηρεί την πολιτική της δυναμικής ανάπτυξης συνεχούς ανόδου. Εξασφαλίζοντας συνεργασία με τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους οίκους, διασφαλίζει προϊόντα αρίστης ποιότητος με εγγυημένη σύνθεση.

Διαθέτει στην αγορά προϊόντα που προορίζονται στη μοντέρνα γεωργία όπως: Βιολογικά, προϊόντα θρέψης των φυτών, γεωργικά εφόδια, σπόρους, φυτοπροστατευτικά προϊόντα και δημόσιας υγείας.

Είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρείας FERTINAGRO BIOTECH SL του ομίλου TERVALIS με το μεγαλύτερο κατάλογο παραγωγής εξειδικευμένων λιπασμάτων της Ισπανίας. Όλα τα προϊόντα της παράγονται σε δικά της εργοστάσια με εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών και σχεδιασμού. Διαθέτει και τα τρία πιστοποιητικά ποιότητας: ISO 9001, ISO 14001 και OSHAS 18001. Η ποικιλία των προϊόντων της συνίσταται σε: Οργανικά, βιολογικά, οργανοχημικά, χημικά, ειδικά, μικροκοκκώδη, χουμικά οξέα, βιοδιεγέρτες, ιχνοστοιχεία, διαφυλλικά, αφαλατικά και διορθωτικά pH (οξέα), οργανοχημικά υγρά, κρυσταλλικά υδατοδιαλυτά και πρώτες ύλες.

Στην INTEREXPO AE εργάζονται πέντε Γεωπόνοι που κύριο μέλημά τους είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στον πελάτη, να τον ενημερώνουν σωστά και υπεύθυνα, ώστε κι αυτός με τη σειρά του να μπορεί να μεταφέρει στον αγρότη-πελάτη του όλες τις καινούριες ανακαλύψεις της μοντέρνας γεωργίας.

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ. Φραγκάκης Μανώλης, Γεωπόνος.

 

INTEREXPO AE
ΒΙ.ΠΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Οδ. E’ αρ. 3
 +30 2810 346001
 +30 2810 243780
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.