Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

TEOFERT

Η TEOFERT κατάφερε να αξιοποιήσει τις ιδέες, τις γνώσεις και τις εμπειρίες των στελεχών της και μέσω των διεθνών επαφών του Ομίλου TEOTRADE

, αναζήτησε και σύναψε αποκλειστικές συνεργασίες µε εξειδικευµένους οίκους του εξωτερικού, που έχουν µακροχρόνια εµπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη νέων και υψηλής τεχνολογίας προϊόντων στον τοµέα της λίπανσης και θρέψης των φυτών, συµβάλλοντας µε αυτόν τον τρόπο τόσο στην προσπάθεια του Έλληνα αγρότη για µεγαλύτερη και ποιοτικότερη συγκοµιδή µε την υιοθέτηση πρωτοπόρων εφαρµογών, όσο και στην εν γένει αναβάθµιση της Ελληνικής γεωργίας.

Έτσι, τα τελευταία χρόνια η ΤEOFERT διαθέτει στην αγορά µία ολοκληρωµένη γκάµα προϊόντων υψηλής εξειδίκευσης και πρωτοπορίας αποτελώντας τη Νο1 εταιρεία στις προτάσεις διαχείρισης καλλιεργειών. Σχετικά µε την παραγωγή πρωτοποριακών προϊόντων, και έχοντας ευρεία γνώση σε ό,τι αφορά τη θρέψη, η TEOFERT είναι η πρώτη που καθιέρωσε στην Ελληνική αγορά το DAP ως προϊόν και όχι ως πρώτη ύλη. Επίσης, είναι η πρώτη που προµήθευσε την Ελληνική αγορά µε παρεµποδιστή νιτροποίησης στην ουρία, και µάλιστα µέσα στον κόκκο, και έφερε στην Ελλάδα την παρεµπόδιση ουρεάσης, επίσης µέσα στον κόκκο.

Η πορεία, όµως, και η εξέλιξη της TEOFERT, όπως και η συνεχής έρευνα για την περαιτέρω αξιοποίηση της µοναδικής της γνώσης αναφορικά µε τη θρέψη, συνεχίζονται.

Στη νέα, πλήρως εξοπλισμένη µονάδα παραγωγής της στη Στυλίδα Φθιώτιδας παράγονται, µε τις πλέον προηγµένες τεχνολογίες της αµερικανικής VERDESIAN και με τη τεχνογνωσία της γερµανικής SKW, και άλλα σύνθετα κοκκώδη και υγρά προϊόντα, εµπλουτισµένα λιπάσµατα, προϊόντα µίξης (blending) και ψεκασµού µε εφαρµογή ειδικών βελτιωτικών ουσιών, προϊόντα που συνεχώς εξελίσσονται!

Η εξέλιξη αυτή εκφράζεται µέσω της παραγωγής νέων λιπασμάτων, ειδικών για κάθε συγκεκριμένη καλλιέργεια, και της εφαρμογής της σταθεροποίησης του αζώτου και του φωσφόρου σε όλα τα προϊόντα (αντίστοιχα προϊόντα σταθεροποίησης φωσφόρου δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά) µε έναν και µόνο στόχο: η TEOFERT να προµηθεύει συνεχώς την αγορά µε τα πλέον προηγµένα, καινοτόµα, αξιόπιστα και χαµηλού κόστους προϊόντα, προσανατολισµένα στην επίλυση των προβληµάτων της Ελληνικής γεωργίας, πάντα µε σεβασµό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

 

ΤΕΟΦΕΡΤ ΑΕ

 

 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 57Α - 15231 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
 2106752836
 2106715519
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.