Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

FERTICHEM

H εταιρεία FERTICHEM, είναι μία ελληνική εταιρεία 2ης γενιάς, αποτελούμενη από καταξιωμένα στελέχη, η οποία διανύει πολλές δεκαετίες

εξειδικευμένης εμπειρίας στα προϊόντα λιπασμάτων, αγροχημικών και συναφών ειδών.

Δραστηριοποιείται στη παραγωγή και το εμπόριο των ειδών αυτών, όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πολυάριθμες εξαγωγές σε οίκους του εξωτερικού, παρουσιάζοντας μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και αξιοσημείωτη πορεία.

Αντικείμενό της εταιρείας FERTICHEM είναι η παραγωγή, η τυποποίηση, η συσκευασία και η εμπορία κρυσταλλικών-υγρών λιπασμάτων, ιχνοστοιχείων και ειδικών προϊόντων θρέψης (βιοδιεγερτών). Η εταιρεία διαθέτει υπηρεσίες αποθήκευσης, παρακαταθήκης, συσκευασία προς τρίτους και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας FERTICHEM είναι ιδιόκτητες και αποτελούν σύγχρονες μονάδες της επιχειρηματικής της δραστηριότητας στον χώρο των λιπασμάτων.  

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας FERTICHEM είναι η ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα και η τεχνολογία των προϊόντων της, γεγονός που την οδηγεί σε εγγυημένη επιτυχία και της εξασφαλίζει πρωταγωνιστική θέση στη παραγωγή και στο εμπόριο λιπασμάτων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας FERTICHEM είναι άριστα καταρτισμένο, οι συνεργάτες της επιλεγμένοι και οι πελάτες της απόλυτα ικανοποιημένοι, χαρακτηριστικά που αντάξια την τιτλοφορούν ως την εταιρεία που αποτελεί αναμφισβήτητα την «επιλογή των ειδικών».  

 

FERTICHEM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
 ΚΑΜΑΡΕΣ ΑΙΓΙΟΥ(ΑΧΑΪΑ), ΤΚ: 25009
 +30 26910 32777
 +30 26910 32776
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.