Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΑΥΓΗ ΕΠΕ

Η ελληνική εταιρεία ΑΥΓΗ ΕΠΕ, αποτελεί από τις μεγαλύτερες , στα Βαλκάνια,  εξαγωγική εταιρεία εκκοκκισμένου βάμβακος.

Η πορεία της στον τομέα μεταποίησης και εμπορίας βάμβακος και εν γένει αγροτικών προϊόντων είναι αλματώδης και καινοτόμα. Κύριος γνώμονας μας είναι το συμφέρον του παραγωγού και η επίτευξη ποιοτικών και κερδοφόρων εσοδειών.

Όραμα μας είναι να οικοδομήσουμε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα γεωπόνων, απόλυτα καταρτισμένη και δίπλα στις καθημερινές ανάγκες των παραγωγών μας. Για να ανταποκριθούμε στις πολυποίκιλες και άμεσες ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας, εντάξαμε στο δυναμικό των εγκαταστάσεων μας, μονάδα τυποποίησης, συσκευασίας και διακίνησης γεωργικών εφοδίων και λιπασμάτων, κατάλληλων για κάθε τύπο εδάφους και καλλιέργειας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για τις ανάγκες του εκάστοτε παραγωγού, εξατομικευμένα και αξιόπιστα.
Στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση και η εδραίωση αξιόπιστων σχέσεων με βάση τα πρωτοποριακά και υψηλών προδιαγραφών προϊόντων μας.

ΑΥΓΗ Ε.Π.Ε
 ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 +30 25310 95650
 +30 25310 95772
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.