Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε.

Η ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη χημική βιομηχανία η οποία κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Για 75 περίπου χρόνια, η εταιρεία στοχεύει στην πρόοδο και την επιτυχία, τηρώντας πιστά τις αρχές της για τη διεύρυνση της γνώσης και την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και καινοτόμων ιδεών στους πελάτες της.

Ο Τομέας Προστασίας και Θρέψης Φυτών δραστηριοποιείται εδώ και 4 δεκαετίες, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας, με συνεχώς επεκτεινόμενες ιδιόκτητες παραγωγικές και ερευνητικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις, καθώς και με υποστήριξη των εγγραφών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η νεοσύστατη μονάδα GEP της εταιρείας ολοκληρώνει το πλαίσιο της υποστήριξης, με τη δυνατότητα διενέργειας βιολογικών δοκιμών αποτελεσματικότητας προϊόντων.

Η επιστημονική έρευνα, η ποιότητα καθώς και η στενή συνεργασία με τους πελάτες της παρέχουν στη ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε. ένα αδιαμφισβήτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων (εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, μυκητοκτόνα, λιπάσματα, βιοδιεγέρτες, ρυθμιστές ανάπτυξης, εδαφοβελτιωτικά, συστήματα μαζικής παγίδευσης εντόμων με φερομόνες, βιοκτόνα-απωθητικά εντόμων) εξυπηρετεί ένα πανελλαδικό δίκτυο 1500 πελατών, καθώς και  ένα δίκτυο εξαγωγών σε 13 χώρες.

 

ΒΙΟΡΥΛ Α.Ε.
 28ο χλμ ΕΟ Αθηνών – Λαμίας, 19014, Αφίδνες, Αττική
 +30 2295045100
 +30 2295045250
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.