Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ

 Η Εταιρία ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ δραστηριοποιείται στην παραγωγή 

και εμπορία λιπασμάτων από το 2004. Τα περισσότερα από τα προϊόντα της που κυκλοφορούν έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται και να τελειοποιούνται από το 1994 (με συνεχείς πειραματικές εφαρμογές).Τα λιπάσματα της εταιρίας ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ παράγονται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Παρασκευάζονται κυρίως από οργανικές βρώσιμες πρώτες ύλες και φυτικά εκχυλίσματα, έχοντας ως αποτέλεσμα να εφοδιάζουν τα φυτά με αμινοξέα ,βιταμίνες, σάκχαρα και μακρο-μικροστοιχεία. Αυτός ο συνδυασμός μας αποδίδει πρωιμότητα ,μέγιστη ποσοτική και ποιοτική σοδειά ,ενώ έχει βρεθεί μέσα από πειραματικές διαδικασίες η αύξηση της ανοχής των φυτών στο ψύχος και τη UV ακτινοβολία.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να δημιουργεί προϊόντα θρέψης μέσω εκτεταμένης έρευνας που στοχεύουν στην καλύτερη ανάπτυξη του φυτού με την ενδυνάμωση των αμυντικών του μηχανισμών, μεγιστοποιώντας τις διεργασίες φωτοσύνθεσης και αναπνοής για να μπορούν τα φυτά να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες  που επικρατούν.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ στοχεύοντας στην εξωστρέφεια έχει αναπτύξει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα εντός και εκτός της Ε.Ε.

 

Παππάς Αναστάσιος "ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ"
 ΒΙ.ΠΕ. Κορίνθου, Θέση Λούτσα, Κοσμά, Εξαμίλια Τ.Κ. 20100
 +30 2741038027
  -
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.