Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΚΙΤΑΝΤΖΗΣ

Το όνομα Κιτάντζης είναι στενά συνδεδεμένο με τον κλάδο της ανθοκομίας εδώ και τέσσερις γενιές. Ξεκινώντας από ένα μικρό φυτώριο στο κέντρο της

Αθήνας, σήμερα αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία με διαφορετικά τμήματα και θυγατρικές σε όλη την Ελλάδα, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Η εταιρεία απολαμβάνει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά της ανθοκομίας. Η εστίασή μας στην διαφοροποίηση των προϊόντων και την καθετοποίηση αποτελούν μοναδικό χαρακτηριστικό για την ελληνική αγορά και είναι ένα σημείο διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Θεωρούμε την εταιρεία μας ως ένα ισχυρό και καινοτόμο συνεργάτη των ανθοπαραγωγών, των κέντρων κήπου και γεωπονικών καταστημάτων, των καταστημάτων DIY, των ανθοπωλείων, των εμπόρων, των αρχιτεκτόνων τοπίου και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.

Προμηθεύουμε επαγγελματικά φυτώρια σε όλη την Ελλάδα με άριστης ποιότητας πολλαπλασιαστικό υλικό και ανθοκομικά εφόδια και καταστήματα λιανικής με όλη τη γκάμα φυτών και εφοδίων.

Η δύναμή μας έγκειται στο οργανωμένο δίκτυο, τις διεθνείς επαφές και πηγές σε όλο τον κόσμο, τις τεχνικές γνώσεις και τη μακρόχρονη παρουσία μας στην αγορά και τα logistics.

?Η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής που αποτελούνται τόσο από θερμοκήπια 25.000m2 στον Μαραθώνα και την Κηφισιά όσο και υπαίθριες εγκαταστάσεις στο Μαραθώνα πάνω από 60.000m2

Προϊόντα: Φυτά, Πολλαπλασιαστικό υλικό (μοσχεύματα, σπόροι), Κομμένα άνθη, Διακοσμητικές γλάστρες και ζαρντινιέρες, Λιπάσματα, Γλάστρες καλλιέργειας, Υποστρώματα, Δίχτυα, Μπαμπού, Συστήματα Άρδευσης, Δεξαμενές και πολλά άλλα γεωργικά και ανθοκομικά εφόδια.

 

Κιτάντζης Φυτά ΑΓΕΕ

 

 Αγίας Βαρβάρας 26, 14561, Κηφισιά
 210 8011914
 210 8085971
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.