Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

FARMA – CHEM SA

Η FARMA – CHEM SA είναι μια 100% ελληνική εταιρία, η ιστορία της οποίας ξεκινάει το 1955.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει διαγράψει μια σταθερά ανοδική πορεία, κατέχοντας κυρίαρχη θέση στη διάθεση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης και προϊόντων δημόσιας υγείας.

H FARMA-CHEM SA εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται τα διοικητικά γραφεία και οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις. Εκεί με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και εφαρμόζοντας πλήρως τα πιστοποιημένα πρότυπα σχεδιασμού εγκαταστάσεων SEVESO III, αλλά και ISO 9001:2015 και ΕΛΟΤ ISO 45001:2018, παράγεται και η πλειοψηφία υγρών και στέρεων σκευασμάτων που διαθέτει στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο. Στον εργοστασιακό χώρο παράγονται  φυτοπροστατευτικά προϊόντα αλλά και ασφαλή και αποτελεσματικά λιπάσματα, όπως είναι το VIORMON PLUS, το FITOFIL κλπ. τα οποία ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες και εξασφαλίζουν άριστη θρέψη στα φυτά.

Ανταποκρινόμενη δυναμικά στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, η FARMA-CHEM SA επιδεικνύει συνεχώς αλματώδη ανάπτυξη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού. Με ισχυρό εμπορικό δίκτυο, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των παραγωγών  αλλά και των επαγγελματίων απεντομοτών.

Το ανθρώπινο δυναμικό και οι επιλεγμένοι συνεργάτες είναι η κινητήρια δύναμή για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης. Το προσωπικό της FARMA CHEM SA εργάζεται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας συνεχή εκπαιδευτική - τεχνική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας.

Την τελευταία 3 ετία η FARMA-CHEM SA ολοκλήρωσε  με επιτυχία επένδυση 3.000.000€ που αφορά την επέκταση των εγκαταστάσεων και την αναβάθμιση του εξοπλισμού με νέα, σύγχρονα, αυτοματοποιημένα μηχανήματα παραγωγής. Στη νέα 5 ετία που ακολουθεί, προχωράει με θεμελιώδη αρχή τον άνθρωπο και τη θετική συμβολή για ένα βιώσιμο μέλλον. Πρωταρχική επιδίωξη από εδώ και στο εξής, αποτελεί η παραγωγή και εμπορία χημικών σκευασμάτων αλλά κυρίως νέας γενιάς βιοδραστικών σκευασμάτων που προάγουν το όραμα για την πραγμάτωση αειφόρου παραγωγικής γεωργίας, ακολουθώντας τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Αυτή η «πράσινη στρατηγική» θα είναι ο θεμέλιος λίθος που θα οδηγήσει σταδιακά στη βιώσιμη ανάπτυξη εξασφαλίζοντας σε όλους μας ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ:

  • Σχεδιασμός, παρασκευή και ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων θρέψης.
  • Τυποποίηση και συσκευασία φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
  • Ανάπτυξη και τυποποίηση προϊόντων για λογαριασμό τρίτων (Φασόν).
  • Διαδικασίες αδειοδότησης (registration) στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.
  • Υποστήριξη φακέλων προϊόντων προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων στη Νότια Ζώνη.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.farmachem.gr.

 

ΦΑΡΜΑ-ΧΗΜ ΑΒΕΕ
 ΒΙ.ΠΕ.Θ ΣΙΝΔΟΣ, ΤΚ 57022
 +30 2310569630-3
 +30 2310797047
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.