Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ ΑΒΕΕ

Η ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη, Ελληνική βιομηχανική και εμπορική εταιρία γεωργικών εφοδίων.

Δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο των γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων από το 1977.

Με γνώμονα την παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων στην σύγχρονη γεωργική πρακτική, συνεργάζεται με σημαντικές Ελληνικές και διεθνούς κύρους ξένες εταιρίες γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων.

Επίκεντρο των δραστηριοτήτων της ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ αποτελεί η έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή υδατοδιαλυτών δισκίων, καθώς και υγρών σκευασμάτων φυτοπροστατευτικών προϊόντων και λιπασμάτων, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την ηγετική θέση των προϊόντων που παρασκευάζει και την συνεχή αναγνώριση από τους συνεργάτες της.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την διεύρυνση του δικτύου πωλήσεών της στην εσωτερική αγορά με σκοπό την επιτυχημένη εμπορική διάθεση των προϊόντων της, η ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ έχει αναπτύξει ιδιαίτερα σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα παγκοσμίως, θέτοντας ως στρατηγικό στόχο της την εξωστρέφεια και την ισχυρή παρουσία της σε διεθνείς αγορές.

 

ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ ΑΒΕΕ
 Περιβοίας 6 & Χρυσάππου, 14564- Ν. Κηφισιά
 +30 210 6252600
 +30 210 6251869
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.