Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.

H Χελλαφάρμ μετρά πάνω από 55 χρόνια, 

συνεχούς παρουσίας, προσφοράς και καινοτομίας προς τον Έλληνα γεωπόνο, κτηνίατρο και ερασιτέχνη κηπουρό παρέχοντας τόσο σύγχρονες όσο και βιώσιμες λύσεις μεγάλης διάρκειας.

Αμιγώς ελληνική εταιρεία, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απασχολεί με έδρα την Αθήνα στο σύνολο 92 εργαζομένους. Η εταιρεία διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη καθώς επίσης, ιδιόκτητες σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη Στυλίδα της Φθιώτιδας. Δραστηριοποιείται στους τομείς της χημικής και Βιολογικής Φυτοπροστασίας, των εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης, της δημόσιας υγείας και των ειδών κήπου ενώ παράλληλα έχει δυναμική παρουσία στον τομέα του κτηνιατρικού φαρμάκου, προμηθεύοντας την ελληνική αγορά με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Η ανάπτυξη μακροχρόνιων επιχειρηματικών σχέσεων με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους πολυεθνικούς ομίλους παγκοσμίως καθώς και η πολυετής εμπειρία, η άρτια τεχνογνωσία και η ποικιλία των προϊόντων μας, θέτουν ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού και μας κατατάσσουν στις κυρίαρχες θέσεις της Ελληνικής αγοράς.

Η επιτυχημένη στρατηγική μας βασίζεται σε συνεχείς επενδύσεις στην τεχνολογία και στις υποδομές του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, σε συνδυασμό με την  τεχνική υποστήριξη και τη διαρκή ενημέρωση σχετικά με τις νέες τάσεις στο χώρο, τις αλλαγές και τις προκλήσεις της εποχής μας. Στη Χελλαφάρμ ψάχνουμε καινοτόμες λύσεις που θα δώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο περιβαλλοντικό και τοξικό αποτύπωμα. Καλλιεργούμε αξίες και παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και στο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε στο site μας www.hellafarm.gr, στη σελίδα μας στο  Facebook Χελλαφαρμ Α.Ε.  & στο κανάλι μας στο ΥouTube.

 

 

ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε.
 1o χλμ. Λεωφ. Παιανίας-Μαρκοπούλου, 19002, Τ.Θ. 100, Παιανία
 +30 26910 32777
 +30 2106800900
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.