Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

EuroChem Ελλάς ΑΕ

Η εταιρεία EuroChem, η οποία ανήκει στον όμιλο EuroChem Group, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αγροχημικών προϊόντων στον κόσμο.

Ο όμιλος είναι κάθετα οργανωμένος με δραστηριότητες που εκτείνονται από την εξόρυξη φυσικού αερίου έως την παραγωγή λιπασμάτων, την εφοδιαστική αλυσίδα (logistics), την προώθηση και τη διανομή των τελικών προϊόντων. Με έδρα το Zug της Ελβετίας, ο όμιλος διαθέτει μονάδες παραγωγής στο Βέλγιο, τη Λιθουανία και τη Ρωσία και απασχολεί περισσότερους από 27.000 εργαζόμενους παγκοσμίως.

Οι ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες, η ομοιόμορφη κοκκομετρία και οι ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης αποτελούν μόνο μερικές από τις απαιτήσεις της EuroChem. Με στόχο την διατήρηση αυτού του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος επιβάλλει σε όλα τα στάδια παραγωγής αλλά και στους προμηθευτές των πρώτων υλών της , αυστηρότατες προδιαγραφές για την διασφάλιση της ποιότητας.

Tα προϊόντα της εταιρείας προορίζονται για χρήση σε μια πληθώρα καλλιεργειών με εξειδικευμένους τύπους προσαρμοσμένους στις ανάγκες της κάθε καλλιέργειας. Με ένα εξαιρετικά γεμάτο πορτοφόλιο προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει από τις παραδοσιακά πολύτιμές λύσεις στη φαρέτρα του παραγωγού, ENTEC®, UTEC®, Nitrophoska®, έως τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα Nitrophoska® solub & Aqualis® καθώς επίσης και ένα νέο προϊόν το StimulUS. Σε συνεργασία με διάφορα ερευνητικά ιδρύματα ανά την υφήλιο εξελίσσει πρωτοποριακές λύσεις με στόχο τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα της λίπανσης σύμφωνα με του κανόνες της Ορθής Γεωργική Πρακτικής.

H EuroChem Ελλάς είναι η μοναδική πολυεθνική εταιρεία λιπασμάτων στην Ελλάδα με δικές της παραγωγικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Κορινθίας, όπου απασχολούνται Έλληνες εργαζόμενοι. Το εργοστάσιο της Κορίνθου διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και έχει έκταση 30.000 τμ (8.200 τμ. στεγασμένα). Η μονάδα συσκευασίας λειτουργεί με αυτοματοποιημένες μεθόδους και με μεγάλη ακρίβεια ενώ η δυναμικότητα της είναι 170.000 τόνων το χρόνο.

Η εμπειρία άνω των 15 ετών της παρουσίας της στην Ελλάδα, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανάμεσα στις διάφορες εταιρείες το ομίλου και η τεχνική υποστήριξη από τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας, αποτελούν επιπρόσθετες εγγυήσεις της ποιοτικής υπεροχής της ΕuroChemn Hellas στην Ελληνική αγορά.

 

EuroChem Ελλάς AE

 

 Λ.Μεσογείων 249, 15451, Nέο Ψυχικό
 +30 2111769164
 +30 2111769173
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.